Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Obavijest- Voda je ispravna za piće!7.6.2024.


„Poštovani korisnici, nastavno na zamućenje vode u Dugom Selu prilikom prebacivanja vodoopskrbnog sustava na novi magistralni vodovod, ovim putem vas obavještavamo kako je voda čista i zdravstveno ispravna za piće.


Djelatnici Službe za epidemiologiju i Službe za zdravstvenu ekologiju Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije su 5.6.2024. i 6.6.2024. godine na području grada Dugo Selo i općine Brckovljani uzorkovali uzorke vode za ljudsku potrošnju. Prema završenim ispitivanjima nije utvrđena mikrobiološka kontaminacija. Parametar mutnoća je indikatorski parametar i sam po sebi nije prijetnja ljudskom zdravlju . Nastavno na uputu i preporuku Stručnog povjerenstva za vodu za ljudsku potrošnju, te nakon dobivanja sukladnih nalaza Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na uzete uzorke, voda je zdravstveno ispravna te se slobodno može koristiti za piće. Mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti vode na području Grada Dugog Sela i Općine Brckovljani nalazi se i stranici Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Ovim putem još jednom želimo napomenuti i poručiti svim građanima da u niti jednom trenutku nije bilo nikakvih opasnosti za zdravlje.


Prilikom svih radova na svim projektima sigurnost svih u lancu javne vodoopskrbe na prvom nam je mjestu. Još jednom se svim korisnicima ispričavamo za sve neugodnosti proizašle iz ove izvanredne situacije.“


https://viozz.hr/dugo-selobrcovljani-voda-je-ispravna-za-pice Objavljeno: 7.6.2024.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner