Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Potpisani ugovori za izgradnju dječjeg vrtića i prometnicu u gospodarskoj zoni27.12.2023.


U prostorijama Općine Brckovljani danas je potpisan  Ugovor o izvođenju radova na izgradnji dječjeg vrtića u Božjakovini . Ugovor je potpisan između Općine Brckovljani i tvrtke Polting d.o.o. iz Vrbovca, a ukupna vrijednost radova iznosit će 3.436.865,93 eura s PDV-om. Očekivano trajanje radova je 15 mjeseci s ishođenjem uporabne dozvole.


Za navedeni projekt Općina Brckovljani potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji se financiraju iz mehanizma oporavka i otpornosti u iznosu od 812.263,59 eura. 


Ovaj projekt nam je iznimno važan jer ćemo osigurati mjesta u predškolskoj ustanovi te našim namlađim stanovnicima stvoriti dodatan prostor za igru i učenje.


Također je potpisan i Ugovor o izvođenju radova na izgradnji nerazvrstane ceste i ostale komunalne infrastrukture u zoni gospodarske namjene- 3 Božjakovina između Komunalnog gospodarstva Brckovljani d.o.o. i tvrtke Bolčević gradnja d.o.o. iz Sesvetskog Kraljevca, a ukupna vrijednost projekta iznosi 776.896,54 eura s PDV-om.


Za navedeni projekt Općina Brckovljani ostvarila je sredstva u iznosu 80.000,00 eura putem Javnog poziva za poticanje razvoja poduzetničkih zona objavljenog od strane Zagrebačke županije.


Ulaganjem u poduzetništvo utječemo na dolazak novih investitora u gospodarsku zonu, a zbog toga je važno pratiti i potrebe za unapređenjem komunalne infrastrukture u zoni i osigurati pristup parcelama.Objavljeno: 27.12.2023.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner