Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Obavijest učenicima srednjih škola sa prebivalištem na području Općine Brckovljani o subvencioniranju prijevoza31.8.2017.


Općina Brckovljani obavještava sve redovne učenike srednjih škola sa prebivalištem na području Općine Brckovljani da će Općina Brckovljani subvencionirati prijevoz učenika za razdoblje rujan-prosinac 2017. godine u 50% iznosa krajnje cijene mjesečne karte koju učenik plaća na blagajni prilikom kupnje karte. Subvencija se odnosi na prijevoznike "Čazmatrans" i HŽ-Putnički prijevoz. Subvencija će se obračunavati na blagajni Čazmatrans d.o.o. i Hrvatskih željeznica d.o.o. na način da će se krajnja cijena koju učenik plaća umanjiti za subvenciju općine od 50%, te će taj iznos razlike cijene plaćati Općina Brckovljani. Obračun subvencije započeti će prodajom učeničkih karata za mjesec rujan 2017. godine. 


Subvenciju mogu ostvariti svi redovni učenici-polaznici srednjih škola sa prebivalištem na području Općine Brckovljani na sljedeći način:  1. U tajništvu škole potrebno je ovjeriti potvrdu kojom se dokazuje da je redovni učenik srednje škole;

  2. Potvrdu ovjerenu od strane srednje škole i osobnu iskaznicu potrebno je donijeti u Općinu Brckovljani, Josipa Zorića 1, Dugo Selo radi izdavanja potvrde od strane Općine Brckovljani sa kojom se ostvaruje pravo na subvenciju prilikom kupnje karata kod Čazmatransa i HŽ-a.


Učenici mogu zatražiti potvrdu od Općine Brckovljani, počevši sa datumom 04.09.2017. godine, svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 sati.Objavljeno: 31.8.2017.


shadow
ikona
shadow
banner banner banner banner banner banner