Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

ČLANOVI LUDS-A DOBROTVORI KORISNIKA CENTRA STANČIĆ4.2.2014.


Članovi Likovne udruge Dugo Selo održali su umjetničku koloniju u Centru Stančić u subotu 8. studenoga. Motivi likovne kolonije bili su različiti. Inspiraciju su podjednako našli i figurativci kao i slikari apstraktnog izričaja te je nastala još jedna zbirka lijepih slika.


Radovi s te kolonije prezentirani su 12. prosinca na izložbi postavljenoj u dvorani Gradske knjižnice Dugo Selo, a svi koji još žele mogu ih razgledati do sutra. Humanitarna prodajna izložba ima za cilj prikupiti sredstva za poboljšanje uvjeta života i boravka korisnika Centar Stančić, a u tu svrhu ove godine 21 autor daruje svoje likovne radove.


Prilikom svečanog otvorenja izložbe, održan je i prigodni kulturni program u kojem su sudjelovali polaznici Glazbene škole Dugo Selo, a nastupili su Marija Magdalena Klarić na violini te kvartet flauta - Sara Lončar, Ines Šipura, Josip Budim i Ana Ratkajec, ujedno i profesorica.


Predsjednik LUDS-a Ivo Ostojić podsjetio je na na dugogodišnju suradnju sa Centrom u kojem znaju održati i po dvije kolonije, uskršnju i božićnu, a svaka rezultira dobrotvornom prodajnom izložbom. Uz zahvale ravnateljice Centra Stančić Sanjice Grbavac, okupljenima se na otvorenju izložbe obratio i predsjednik Gradskog vijeća Grada Dugog Sela Željko Ivaniček pohvalivši organizaciju i humanitarnu poruku koju članovi LUDS-a odašilju.


I.G.O.


Foto: Vera TomićObjavljeno: 4.2.2014.


shadow
  • foto
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner