Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

NAČELNIKOVA BOŽIĆNA PORUKA - POŠTOVANI ŽITELJI NAŠE OPĆINE4.2.2014.


Nastojimo u godini koja je uskoro iza nas zaboraviti ako možemo sve što je bilo loše, sve što nas je ograničavalo i bilo prepreka u ostvarenju naših ciljeva. Okrenimo se s nadom i ljubavlju Božiću, okrenimo se nadi u bolju budućnost u Novoj godini, razmišljajmo pozitivno i donesimo našim najbližima radost i vjeru koja nam ponekad nedostaje, no ipak nas iznova vraća onim istinskim vrijednostima koje generacije prenese stoljećima - tradiciji, vjeri, obitelji i prijateljima. Otvorimo im svoja srca, nemojmo biti kritični i potičimo ih da budu još bolji, uporniji, a time i uspješniji.


Kao i proteklih godina, ni ova godina nije bila naročito uspješna u gospodarskom i ekonomskom smislu, te iako su prepreke na neki način postale svakodnevnica i svaki dan "borba" za bolje sutra, trudili smo i ulagali svoje znanje i iskustvo u razvoj naše Općine, a zahvaljujući potpori drugih institucija izvršavali planove i programe koji su bili planirani. Vjerujem da zajedničkim radom i vjerom u bolje sutra možemo učiniti još mnogo za bolju budućnost naše Općine.


Božićni blagdani vrijeme su međusobnog povezivanja, praštanja, ljubaznosti, iskrenosti. Nadolazeći dani prilika su i za veselje, te obiteljsko druženje.


Želim svima da im ova 2015. godina bude pozitivnija i vedrija uz nastojanje da učinimo još više i bolje za dobrobit svojih građana.


Dočekajmo nadolazeću 2015. godinu u miru, veselju i dobrim željama za svakog, da nam cijela godina obiluje zdravljem i srećom, a svim ljudima dobre volje neka i ovi blagdani budu ispunjeni radošću i mirom.


Blagoslovljen Božić i uspješna 2015. godina


Općinski načelnik, Željko FuntekObjavljeno: 4.2.2014.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner