Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

VZO Brckovljani ugostio preko tisuću mladih vatrogasaca - U BOŽJAKOVINI ODRŽANO ŽUPANIJSKO NATJECANJE VATROGASNOG PODMLATKA I MLADEŽI11.9.2013.


Na nogometnom igralištu u Božjakovini, uz domaćinstvo VZO Brckovljani, a u organizaciji Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, 7. rujna je održano županijsko natjecanje vatrogasnog podmlatka i mladeži.


Na natjecanju je nastupilo 111 vatrogasnih odjeljenja i to 48 ekipa muške djece, 26 ekipa ženske djece, 21 ekipa muške mladeži te 16 ekipa ženske mladeži.


U kategoriji ženskog podmlatka prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Velika Buna, druga je bila ekipa DVD Mraclin a treće mjesto osvojile su članice DVD-a Novo Čiče. S dugoselskog područja među prvih deset plasirala se ekipa DVD-a Leprovica koja je zauzela deveto mjesto.


Kategorija muškog podmlatka bila je najbrojnija a nastupilo je 48 ekipa. Prvo mjesto pripalo je DVD-u Ribnica, drugi su bili članovi DVD-a Veliki Brezovec a treće mjesto pripalo je DVD-u Lijevo Sredičko. Ekipa DVD-a Ježevo osvojila je peto, a DVD-a Ostrne deseto mjesto u ovoj konkurenciji, dok je DVD Lupoglav bio četrnaesti.


DVD Deanovec osvojio je prvo mjesto u kategoriji ženske mladeži dok su drugo mjesto osvojile pripadnice DVD-a Buševec a treće mjesto ekipa DVD-a Ribnica. Ekipa DVD-a Ostrna osvojila je osmo mjesto.


Kategoriju muške mladeži sačinjavala je 21 ekipa a kao u ženskoj kategoriji prvo mjesto otišlo je također DVD-u Deanovec, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Mraclin a treće DVD Markuševec Turopoljski. Najbolja ekipa s dugoselskog područja, s osvojenim jedanaestim mjestom bila je Ostrna, a DVD Dugo Selo osvojio je petnaesto mjesto.


Zaslužene nagrade dodijelili su predsjednik vatrogasne zajednice županije Stjepan Ptiček i županijski zapovjednik Josip Novosel, u ime Zagrebačke županije natjecanju je prisustvovao Branko Herček, a u ime Općine Brckovljani načelnik Željko Funtek i predsjednik Općinskog vijeća Božo Graberec.


Nenad Haleuš MaliObjavljeno: 11.9.2013.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner