Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Božična čestitka 2013.20.12.2013.


Poštovani žitelji naše općine,


Vrijeme je blagdana, vrijeme okupljanja i darivanja, a Božić nas iznova vraća tradiciji, vjeri, obitelji, prijateljima, istinskim vrijednostima koje generacije prenese stoljećima jedni na druge. Otvorimo im svoja srca, ne budimo prestrogi, potičimo ih da budu još bolji i uspješniji.


Svjestan sam da nas gospodarska kriza ni ove godine nije zaobišla, no unatoč poteškoćama i preprekama nastojali smo i uložili smo truda da izvršimo planove i programe koje smo i planirali, te ćemo, kao i do sada, sve naše znanje i energiju usmjeravati u budućnost naše Općine i njen sveukupni razvitak. Vjerujem da zajedničkim radom i vlastitim snagama možemo do boljeg sutra.


Božićni blagdani vrijeme su međusobnog povezivanja, praštanja, ljubaznosti, iskrenosti. Nadolazeći dani prilika su i za veselje, te obiteljsko druženje.


Neka nam i 2014. godina bude prožeta dobrim i pozitivnim mislima uz nastojanje da učinimo još više i bolje za dobrobit svojih građana. Dočekajmo nadolazeću 2014. godinu u miru, veselju i pozitivnim željama za svakog, da nam cijela godina obiluje zdravljem i srećom, a svim ljudima dobre volje neka i ovi blagdani budu ispunjeni radošću i mirom.


Općinski načelnik Željko FuntekObjavljeno: 20.12.2013.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner