Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DOMINACIJA RK POLETA SE NASTAVLJA28.3.2013.


RK Polet nastavlja s dominacijom na turnirima u mini rukometu. Mali rukometaši u kratkom su vremenu osvojili dva velika turnira.


U organizaciji RK "Rudar" iz Ruda, održan je peti po redu "Fašnički turnir" u mini i super mini rukometu. Natjecanje se održalo u konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine i 2003. godine. Na turniru je sudjelovalo 18 klubova s ukupno 35 ekipa. Kao i na prošlogodišnjem 4. Fašničkom turniru, u konkurenciji dječaka rođenih 2002. godine pobjednik je ekipa RK Poleta. Drugo mjesto osvojila je ekipa domaćina, dok je treće mjesto zauzela ekipa CO Zagreba. U konkurenciji dječaka rođenih 2003. godine i mlađi, pobjednik je ekipa RK Rudara. Drugo mjesto osvojila je ekipa RK Poleta, a treće ekipa RK Viškova.


Pred ispunjenom dvoranom i u sjajnom ozračju glasnih i bučnih roditelja i navijača koji su došli podržati svoje omiljene rukometaše,s prikazan je odličan rukomet te se još jednom pokazalo da se za njegovu budućnost u Hrvatskoj ne treba brinuti. Važno je napomenuti da su u konkurenciji 2002. godišta dva igrača našla svoje mjesto u najboljoj petorci turnira. To su Josip Bendra i Dominik Kuzmanović, koji je ujedno proglašen i najboljim vratarom turnira. U konkurenciji 2003. godišta u najboljoj petorci su se našli Stjepan Igrc i Marko Jerković, koji je proglašen za najboljeg vratara u svom godištu.


MRK Ivanić ove je godine organizirao 1. Međunarodni memorijalni turnir "Antonijo Matijević", u spomen na svog prerano izgubljenog člana, koji je tragično preminuo u prometnoj nesreći, u svojoj 17-oj godini. Turnir je okupio 22 ekipe u dva godišta: 2002. i mlađi, te 2004. i mlađi, među kojima su bile i dvije ekipe iz Slovenije i BiH. U konkurenciji 2002. godišta pobjednik je bio RK Polet, drugo mjesto zauzeo je RK Rudar, a treća je bila ekipa RK Sloge iz Križa. U toj konkurenciji RK Polet je dobio još dva velika priznanja. Leo Lisica proglašen je za najboljeg igrača, a Dominik Kuzmanović za najboljeg vratara turnira. U konkurenciji 2004. godišta pobjednici su bili mladi rukometaši RK Maksimir Pastele, drugo mjesto osvojila je ekipa Rudara, dok je treći bio RK Partizan iz BiH. Ekipa RK Poleta, na svom prvom turniru osvojila je odlično 4. mjesto.


Željeli bismo pohvaliti sve igrače, jer su svojim trudom i zalaganjem pokazali da su trenutno najbolja ekipa u Hrvatskoj u 2002. godištu. Također treba pohvaliti i trenere Mateja Miškovića, Antonija Rajiča i Stjepana Jukića koji iznova s rukometašima postižu odlične rezultate.


Stjepan JukićObjavljeno: 28.3.2013.


shadow
banner banner banner banner banner banner