Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

118. godišnja izborna skupština DVD Brckovljani - MARIO PAJ PONOVO PREDSJEDNIK28.3.2013.


DVD Brckovljani održalo je izbornu skupštinu 2. ožujka te je za predsjednika ponovo izabralo Marija Paja. Za njegovog zamjenika izabran je Slavko Jukić, za zapovjednika Ivica Jukić, za zamjenika zapovjednika Damir Geceg. Za tajnika društva izabran je Tihomir Geceg, za blagajnika Kruno Šotić, za domara Miljenko Štrac, a za spremištara Zdenko Furač.


Skupština je započela minutom šutnje za nedavno preminulog, dugogodišnjeg zapovjednika društva, Dragu Severca.


Da je društvo u samom vrhu po opremljenosti i osposobljenosti na razini VZO Brckovljani vidljivo je bilo i iz izvješća o radu DVD Brckovljani koje je lani sudjelovalo na dvadeset intervencija, od čega su tri bila požara stambenih građevina, a organizirano je čak 36 radnih akcija na razini društva. Društvo broji 25 operativnih vatrogasaca, 14 članova mladeži, 15 članova podmlatka te sa ostalim članovima ukupno 75 vatrogasaca.


Značajan je i rad s natjecateljskim ekipama. Lani ih je čak pet bilo na različitim natjecanjima, a posebno vesele uspjesi djece i mladeži, ali i A i B ekipa koje su na općinskom natjecanju osvojile drugo, odnosno prvo mjesto.


DVD Brckovljani je lani raspolagalo sa 108.000 kuna, od čega je 29.000 prenio u ovu godinu kada planira uređenje doma i legalizaciju samog objekta.


I ovom prigodom u društvo je primljeno dvoje novih članova, a spomenice za 30 godina rada u vatrogastvu od strane VZO Brckovljani uručene su Tihomiru Gecegu i Stjepanu Turjaku te za dvadeset Danijelu Barbariću. Priznanja društva dobili su i mlađi članovi.


U ime općine Brckovljani, skupštinu je pozdravio predsjednik općinskog vijeća Božo Graberec, naglasivši dobru suradnju te daljnju potporu općine vatrogascima, kao i Mile Brešćanović Blažević u ime VZO Brckovljani. Skupštini je bio nazočan i počasni predsjednik društva Marijan Geceg.


Nenad Haleuš Mali.Objavljeno: 28.3.2013.


shadow
banner banner banner banner banner banner