Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

IZVJEŠTAJ O RADU I NATJECANJIMA NK HREBINEC4.7.2011.


MLADI KLUB S VELIKIM REZULTATIMA


NK "Hrebinec" osnovan je 19. lipnja 2005. godine, a natjecanje je započeo u jesenskom dijelu sezone sa seniorskom ekipom u II. županijskoj ligi.


Budući da nismo imali vlastito nogometno igralište, domaće utakmice odigravale su se na terenima susjednih klubova našeg područja, a ponekad i drugdje. Unatoč stalnim gostovanjima i u iščekivanju vlastitoga igrališta, klub se polako uzdizao i ostvarivao sve bolje rezlutate. Tek 2010. godine od Općine Brckovljani odnosno Komunalca Brckovljani d.o.o., klub je na korištenje dobio novoizgrađeni teren visokog standarda s najnovijom generacijom umjetne trave koja je usklađena sa zahtjevima FIFA-e i atletskom stazom od tartana duljine 400 m, što je sada jedan od ljepših sportskih centara u istočnom dijelu Županije. Tada se stvorila mogućnost stvaranja novih naraštaja nogometnog kluba. Tako je nogometni klub uz seniorsku i veteransku ekipu upisao četiri naraštaja podmlatka, oko 80-ero djece: prstići, limači, mlađi pioniri i stariji pioniri koji su krenuli s natjecanjem u jesenskom dijelu. Mlađi i stariji pioniri natječu se po Zagrebačkoj županiji s klubovima koji imaju dugu tradiciju i svi su iz višeg ranga natjecanja u odnosu na našu prvu ekipu koja je u Drugoj županijskoj ligi, dok se prstići i limači natječu s klubovima iz istočnog dijela Županije kao i iz našeg središta.


Budući da smo s treninzima podmladka krenuli početkom kolovoza 2010. godine i pojedini igrači prvi puta su se susreli s igrom na velikom terenu, rezultati su iznenađujući, jer drže čvrstu sredinu tablice. Veterani također ostvaruju dobre rezultate i stalno se drže oko vrha tablice. Na početku sezone seniorsku ekipu kao trener je preuzeo gosp. Ante Vucić te je za zadaću i cilj kluba dobio prvo mjesto u polusezoni, ali i na kraju sezone, te da uvede ekipu seniora u viši rang natjecanja, što je i ostvario! Budući da smo mlad klub, veoma smo ponosni na postignute rezultate i uvjete za rad koje imamo!


Predsjednik Božidar Balija


NK HREBINEC IZBORIO VIŠI RANG


Nogometni klub Hrebinec je, u Drugoj županijskoj ligi istok, pokazao da mu je dojadilo čekanje ulaska u viši rang. Hrebinčani su prvo mjesto osvojili bez izgubljene utakmice, sa sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirano Turopolje. U 23 odigrana kola ostvarili su 20 pobjeda i tri neriješena rezultata, te također impozantnu gol razliku 109:14.


Hrebinec će od sljedeće godine biti član Prve županijske nogometne lige - istok.


Nenad Haleuš Mali


Kup Nogometnog središta Dugo Selo


U FINALU SAVA BOLJA OD HREBINCA


U do sada neviđenom nogometnog događaju na području Nogometnog središta Dugo Selo, u Sop Hrušćici, dana 15.06.2011. godine, odigrane su finalne utakmice Nogometnog središta Dugo Selo za 2011. godinu.


Ovom prazniku nogometa nazočio je veliki broj gledatelja, te u opuštenom druženju po završetku zajedno sa sudionicima utakmica zadržali se uz konzumaciju jela i pića (koje je osigurao domaćin NK Sava) do ranih jutarnjih sati.


Kao uvertira finalnoj utakmici seniora, odigrane su utakmice pionira, u kojima su se natjecale tri ekipe i to NK Dugo Selo, NK Rugvica i NK Sava. Nakon međusobnih susreta, obzirom na postignute rezultate pobjednik je bila ekipa NK Dugo Selo, koja je bila bolja u susretu s oba protivnika (pobjeda nad NK Rugvicom 3:0, te nad NK Sava 3:1), dok je u izravnom obračunu za drugo mjesto ekipa NK Rugvica zasluženo pobjedila NK Savu , rezultatom 2:0. Pobjednik Kup-a Nogometnog središta Dugo Selo za 2011. godinu je ekipa NK SAVA. U finalnoj utakmici, nakon fer i korektnog nadmetanja pobijeđen je NK HREBINEC rezultatom 5:1. Domaćin je bolje otvorio susret, postigavši pogodak već u ranoj fazi utakmice, dominirao u daljnjem tijeku, imao više od igre te zasluženo pobijedio. Za mnoge poznavatelje lokalnog nogometa plasman NK Hrebinec, koji je započeo s natjecanjem tek prije dvije godine, bio je veliko iznenađenje, međutim unatoč tome pritajeno je ušao u utakmicu, pokušavši iznenaditi renomiraniju ekipu, čvršćom obranom i iznenadnim kontrama. U tome ih je obeshrabrio rano primljen pogodak, nakon čega su bili primorani igrati otvoreno, pa su uslijed toga primili veći broj pogodaka.


Nakon utakmica pristupilo se dodjeli bogatih nagrada, koje su ispred Nogometnog središta dodjelili predsjednik NSDS-a Dinko Vulelija, predsjednik Zajednice športskih udruga Općine Rugvica Robert Munđer, članovi IO NSDS-a Marko Nujić i Pero Duvnjak.


Najboljim igrač kod pionira proglašen je Matej Skorin, član NK Dugo Selo, dok je najboljim golmanom finalnog turnira proglašen Josip Božić iz NK Rugvice. Kod seniora najbolji su bili, golman Igor Ištvanić i igrač Vlado Tomičić, oba iz pobjedničke ekipe NK Sava.


  


NK SAVA: Ištvanić, Krapec, Doutlik, Ivanković, Konjević, J.Miličević, Brtan, S.Miličević, Fišter, V.Tomičić, Kriste (Boncek, Števinović, Štambuk, V.Tomičić, Dupan)


NK HREBINEC: Senjić, Šimunec, Škulec, Blažević, Dominić, Hodžić, Sadrić, Dorotić, Pintar, Grgošić, Jović (Balija, Duvnjak, Djokić, Kukavica, Gašparac)


Suci: Šekerija, Ilčić, Bergovac 


Strijelci: 1:0-Brtan, 2:0-Kriste, 3:0- V.Tomičić, 3:1-Grgošić, 4:1-V. Tomičić, 5:1-Fišter


Martin Šarić


 Objavljeno: 4.7.2011.


shadow
banner banner banner banner banner banner