Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

IZBORNA SKUPŠTINA KUD-A "AUGUST CESAREC" BRCKOVLJANI8.3.2011.


Dana 28. siječnja 2011. godine u prostorijama Doma kulture August Cesarec u Brckovljanima održana je Izborna skupština KUD-a "August Cesarec".


U uvodnom dijelu pozdravnu riječ održao je predsjednik KUD-a "August Cesarec" Brckovljani gospodin Željko Funtek te pozdravio prisutne članove KUD-a i goste: KUD "Hruševec Kupljanski", KUD "Preporod", udrugu žena "Hrebinečko srce" i DVD "Brckovljani". Nakon pozdravnih riječi pročitan je dnevni red Skupštine i uslijedio je izbor radnih tijela Skupštine. U sljedećim točkama predložen je tekst novog Statuta KUD-a, koji je jednoglasno prihvaćen, a podnijeto je izvješće o radu KUD-a za proteklu godinu. Iz podnijetog izvješća vidljivo je da je KUD uspješno radio kroz cijelu godinu, primljeni su novi članovi, redovito su održavane probe, KUD je sudjelovao na nastupima u Preseki, Palešniku, Zagrebu, Dugom Selu i Brckovljanima. Nakon podnijetog izvješća o radu, uslijedilo je čitanje financijskog izvješća i izvješća Nadzornog odbora. Navedena izvješća su jednoglasno prihvaćena. Kao sljedeća točka uslijedilo je razrješenje članova Upravnog i Nadzornog odbora, predsjednika i potpredsjednika KUD-a.


Za predsjednika KUD-a predložen je Mislav Bobanović, a za potpredsjednika Krunoslav Funtek te su članovi Skupštine navedeni prijedlog jednoglasno prihvatili.


U upravni odbor predloženi su: Mislav Bobanović, Krunoslav Funtek, Mirjana Dokuš, Božica Piskać, Jure Mišković, Darko Batišta, Vladimir Vukšić, Kristijan Vinojčić i Željko Funtek, a u Nadzorni odbor: Zvonko Biočić, Ivan Živković i Irena Štorga. Predloženi članovi su jednoglasno prihvaćeni.


Po završetku službenog dijela Skupštine, dana je riječ gostima koji su pozdravili prisutne i zahvalili se na pozivu.


Prisutnima se obratio i novoizabrani predsjednik KUD-a gospodin Mislav Bobanović koji je zahvalio na radu i kvalitetnoj suradnji dotadašnjem predsjedniku i članovima Upravnog i Nadzornog odbora. Također je istaknuo da će novi rezultati biti vidljivi na sljedećoj redovnoj sjednici Skupštine.


Član KUD-a Lana SrpakObjavljeno: 8.3.2011.


shadow
banner banner banner banner banner banner