Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

DANI OTVORENIH VRATA U DVD-U "PREČEC"21.6.2010.


Povodom obilježavanja mjeseca zaštite od požara, uvoda u požarnu sezonu te u sklopu promotivne djelatnosti društva Dobrovoljno vatrogasno društvo "Prečec" imalo je Dane otvorenih vrata.


Cilj je bio upoznati mještane s Vatrogasnim društvom, opremljenošću i ustrojem Društva, kao i stanjem osposobljenosti, a s naglaskom na omasovljavanju Društva.


Tijekom cjelodnevnih aktivnosti na Danima otvorenih vrata mogle su se pogledati brojne vježbe mlađih članova, vatrogasna oprema i vozila.


Održan je i ispit vatrogasne mladeži za koji su djeca imala mjesec dana kako bi se pripremili te dobili diplomu vatrogasca pripravnika. Ispit, koji se sastojao od usmenog i pismenog dijela, djeca su uspješno savladala tako da je Društvo dobilo 24 nova vatrogasca pripravnika.


Nakon svečane podjele diploma vatrogasnoj mladeži te domjenka organizirana je i taktička vježba kojom su vatrogasci htjeli pokazati svoj stupanj pripravnosti i osposobljenosti. Izvedenom vježbom gašenja požara na imanju u Prečecu vatrogasci ovog Društva pokazali su svoju spremnost na intervenciju u bilo koje vrijeme.


Danima otvorenih vrata DVD-a "Prečec" prisustvovao je i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek i brojna Društva iz okolice.


Ana KašnarObjavljeno: 21.6.2010.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner