Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

VODEĆA MJESTA ODNIJELI KUGLAČI IZ CENTRA STANČIĆ29.4.2009.


Na kuglani u športskoj dvorani Sutinska vrela, Podsused u Zagrebu 6. i 7. travnja održano je Prvenstvo Hrvatske u kuglanju na 9 čunjeva, klasičan način za osobe s intelektualnim teškoćama, za 2009. godinu. Nastupila su 144 natjecatelja, od toga 98 u muškoj i 46 u ženskoj konkurenciji, a došli su iz 26 ustanova ili udruga iz cijele Hrvatske.


Natjecanje su organizirali Centar za rehabilitaciju Stančić i Športsko društvo Specijalni športovi "Luč". Fer i športsko nadmetanje odvijalo se uz pokrovitelje Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Specijalne olimpijade Hrvatske i Hrvatskog paraolimpijskog odbora. 


Odličja su natjecateljima uručili ispred HPO Mirela Šikoronja Ivančin, ispred SOH športski direktor Ivan Kos, a kao predstavnik donatora proslavljeni boksački reprezentativac Damir Škaro, koji je u prigodnom obraćanju našim športašima zaželio što više osvojenih medalja, ali i podsjetio da to znači i puno truda i utrošene energije, pozitivno utrošene energije. 


Zahvalu i ovim putem šaljemo Damiru Škari i Autoklubu Siget, Željku Majcenu i Zaprešić d.o.o. za obavljanje komunalne djelatnosti, Ivanu Kustu i Komunalcu Vrbovec, Anti Vrančiću i Fondu za financiranje razgradnje NEK i Alanu Labusu i Srednjoj školi ban Josip Jelačić. 


Ravnatelj Centra za rehabilitaciju Stančić Ivan Vrgoč ponosio se rezultatima naših članova: Božica Horvat 6. mjesto, Vesna Šoštarec 1. mjesto, Jasmina Šabić 1. mjesto, Boris Majer 5. mjesto, Joško Bukovac 4. mjesto, Josip Kralj 3. mjesto i Krešo Žalig 2. mjesto.


F. H. Objavljeno: 29.4.2009.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner