Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

NASTAVAK GRADNJE KOLEKTORA A I B?29.4.2009.


Na zadnjem, prije mjesec dana održanom, sastanku s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva koje sufinancira gradnju kolektora A i B sabirne mreže na potezu Stančić - Štakorovec dogovoreno je kako će se nastaviti radovi - kazao je načelnik Funtek, nezadovoljan razvojem situacije oko tog projekta dodavši kako radovi još stoje. Dodaje kako u Gračecu stoji otvorena graba, bankine su nesanirane što stvara prometne teškoće. Na to su već upozoravali i slali dopise Ministarstvu. 


Inače, radovi koje izvodi varaždinski Coning Ecogradnja d.d. trebali su biti gotovi u veljači. Coning će taj problem riješit novim, kvalitetnijim kooperantima, a radovi ponovno kreću 4. svibnja - saznajemo od voditelja gradilišta dipl. ing. geotehnike Maria Jerteca. 


Nadzorni inženjer Vitomir Zorzin rekao nam je kako je kvaliteta dosadašnjih radova dobra te da nema šteta. Složio se kako je problem neadekvatno servisiranje prometnica, odnosno saniranje bankina. Do zastoja je napravljena trećina ili 32 posto radova. No, ako bi se sada nastavili, radovi bi mogli biti gotovi u ovoj građevinskoj sezoni - rekao je Zorzin.


A.M.Š.Objavljeno: 29.4.2009.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner