Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

POTPISAN UGOVOR S DTR-OM13.5.2009.


U uredu načelnika Općine Brckovljani 6. svibnja potpisan je ugovor između Općine i Domaće tvornice rublja d.d. Ugovor o prodaji zemljišta u Gospodarskoj zoni K 1-3 Božjakovina potpisali su načelnik Željko Funtek i član uprave DTR-a Mladen Trogrlić. Radi se o 9.990 m2, a cijena je 2.625.000 kuna. Po ugovoru kupac se obvezuje kako će ishoditi građevinsku dozvolu u roku 1 godine od dana uknjižbe prava vlasništva na svoje objekte koje će graditi na zemljištu, a koji su veličine najmanje 2 457 m2


DTR je poznat široj javnosti po proizvodnji košulja, a preselit će svoja postrojenja u brckovljansku gospodarsku zonu. 


Ovaj novopridošli gospodarski subjekt dio je ubrzanog gospodarskog razvoja Općine, a ulaganja u komunalnu infrastrukturu te izmjene Prostornog plana i Urbanističkog plana uređenja Gospodarske zone temelj su toga - kazao je načelnik Funtek. Kako je već ranije rečeno, postoji i mogućnost zapošljavanja domaćeg stanovništva za koje će DTR organizirati i potrebne tečajeve poput tečaja šivanja. 


Član uprave DTR-a Trogrlić kazao je kako su upravo kvalitetni i povoljni uvjeti koje nudi gospodarska zona u Brckovljanima, razlog njihova dolaska na ovo područje.


A. M. Š.Objavljeno: 13.5.2009.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner