Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

TVRTKA "V GRUPA" NUDI POSAO NA NEODREĐENO VRIJEME NEZAPOSLENIMA S PODRUČJA OPĆINE BRCKOVLJANI25.1.2008.


Na adresu Općine Brckovljani stigla je ponuda tvrtke "V Grupa" d.o.o. za zapošljavanje na neodređeno vrijeme većeg broja osoba s područja općine. Tvrtka se bavi poslovima privatne zaštite osoba i imovine te je specijalizirana za usluge protupožarne zaštite i tim se poslom bavi od 1992. godine.


Kontinuirano intenzivno ulaže u modernizaciju i tehničku opremljenost kao i u ljudski resurs. Obavlja poslove na cijelom hrvatskom tržištu, a pokrenuli su i proces rebrandinga i međunarodnog razvoja poslovanja, te je među 5 vodećih tvrtki ove djelatnosti s oko 700 zaposlenih. S obzirom na intenzitet poslova i ubrzani razvoj te sve veće zahtjeve tržišta, nudi mogućnost zapošljavanja za nezaposlene s ovog područja.


Prema riječima direktorice Ankice Vrbanc želja im je da svim kandidatima osiguraju posao i omoguće stjecanje ovlasti za obavljanje ove vrste posla. Zainteresirani moraju imati SSS bilo kojeg usmjerenja, a mogu se javiti u kadrovsku službu na broj telefona 01/4629-000 ili 01/4629-111 ili osobno na adresu tvrtke "V Grupa" d.o.o., Remetinečki gaj 2 h, 10000 Zagreb, gdje će biti upoznati sa svim uvjetima zapošljavanja. 


 


(Ana-Marija ŠPRIHAL)Objavljeno: 25.1.2008.


shadow
banner banner banner banner banner banner