Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

BOŽIĆNI KONCERT U STANČIĆU19.12.2007.


U subotu 8. prosinca 2007. u Centru za rehabilitaciju "Stančić" svoje vrijeme su sa našim korisnicima podijelili popularni kantautor Čedo Antolić i pjevačica duhovne glazbe Željka Marinović, dobitnica prestižne nagrade Porin. Već tradicionalno u ovo Adventsko vrijeme ovaj duet dolazi u Centar dovodeći sa sobom svoje suradnike i prijatelje, te dajući našim korisnicima preko svoje glazbe jedan poseban trenutak prijateljstva, prihvaćanja i ljubavi.


Ovim koncertom su svojim vjernim slušateljima, korisnicima ovog Centra, najavili i izveli dio materijala koji uskoro izlazi na novom dvostrukom CD-u s 20 pjesama pod nazivom "Svetionik". Bit će to dvostruki CD sa 20 pjesama, kojih je autor Čedo Antolić, a izdavač Croatia Records. Za novi album kažu da je zapravo jedno putovanje na kome se dogodilo puno lijepih pjesama, uspomena te da je to proizvod prijateljstva i druženja a ne ciljano stvaran materijal za prodaju.


Korisnici Centra Stančić su uvijek dobra publika jer su otvorenog srca, ne govore ništa iz pristojnosti, nisu neiskreni niti dvosmisleni. Možda je ovo za jedne novine sasvim nevažan događaj, druge su vrijednosti koje "prodaju" novine - a to što je netko danas bio dotaknut, što je u jednom malom dijelu svijeta vladala radost i snaga zajedništva, što je netko nekome isprovocirao osmjeh i dao dio sebe, to ostaje zapisano na jednom važnijem mjestu. Negdje tamo gore gdje se nadamo jednom doći. Lijep uvod u božićno slavlje. Želimo to svima.


Slavica Bevanda, 


prof. muzikoterapeutObjavljeno: 19.12.2007.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner