Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

NOVI PROZORI CENTRU STANČIĆ5.2.2002.


U nazočnosti sindikalnih povjerenika podružnica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske s područja Zagrebačke županije koje su sudjelovale u akciji "Za ljepši pogled u svijet", 24. siječnja je u Centru za radnu terapiju i rehabilitaciju Stančić održana prigodna svečanost kojom je obilježen uspješni završetak ove akcije.


Prema riječima povjerenice SSSH-a za Zagrebačku županiju, Đurđice Kahlina, cilj ove akcije, koja je započela 1. listopada prošle godine, bio je prikupiti novac za nabavku novih prozora na spavaonicama korisnika Centra Stančić. Kahlina je ocijenila da je akcija postigla svoj cilj, te da je u njoj skupljeno 42.000 kuna kojima je kupljeno i montirano 25 novih PVC prozora na zgradi 3. i 4. odjela.


Predstavnicima sindikata zahvalila se ravnateljica Centra, Jasna Lesički koja je dodala da se i Ministarstvo rada i socijalne skrbi uključilo u rješavanje ovog problema osiguravši za tu namjenu još 92.000 kuna s kojima bi se do sredine veljače ove godine trebali postaviti novi PVC prozori na cijeloj zgradi 3. i 4. odjela. Na svečanosti je bila nazočna i povjerenica sindikata Kraša, Marica Vidaković koja je u ime svog sindikata darovala korisnike Centra paketima slatkiša, te sa još 5.000 kuna za potrebe Centra. (Nenad Haleuš Mali)Objavljeno: 5.2.2002.


shadow
  • foto
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner