Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

VRELO KULTURNIH DOGAĐANJA23.11.2001.


U okviru Centra za rehabilitaciju "Stančić", od 23. do 25. studenog održana je Likovna kolonija "Fortuna-Art" na kojoj su sudjelovali mnogi vrsni likovni umjetnici. Umjetnički radovi nastali tijekom tri dana donirani su Centru i njegovim korisnicima.


"Fortuna ART" Udruga je likovnih umjetnika sa sjedištem u Zagrebu koja okuplja stotinjak slikara iz svih krajeva Hrvatske. S udrugom surađuju mnogi eminentni likovni stvaraoci, kao što su Mersad Berber, Dimrtrije Popović, Milan Dragija, Zlatko Crvelin, Dragica Cvek-Jordan, Franjo Klopotan i mnogi drugi. Tijekom svog rada Udruga je organizirala niz likovnih manifestacija, izložbi, likovnih kolonija, aukcija i drugih manifestacija.


Svim korisnicima Centra za rehabilitaciju "Stančić", poznati glazbeni umjetnik, Tomislav Brajša, 12. prosinca poklonio je besplatan predbožićni koncert, te se na taj način uključio u klub prijatelja te ustanove.


Kako navodi ravnateljica Centra, Jasna Lesički: "Ovo je samo nastavak dobre suradnje naše ustanove s ljudima iz svijeta glazbe i umjetnosti. Svi oni rado poklanjaju svoja umijeća našim korisnicima koje, uslijed mnogih barijera, nije niti vidjeti, niti čuti izvan Centra.


Jasna Lisički 


ravnateljica Centra za radnu terapiju


 i rehabilitaciju "Stančić"


        Objavljeno: 23.11.2001.


shadow
banner banner banner banner banner banner