Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

70.000 KUNA ZA NABAVKU PONIJA23.11.2001.


Ukupno 402 štićenika koliko ih je smješteno u Centru za radnu terapiju i rehabilitaciju "Stančić", dobit će dva ponija od donacije vrijedne 70000 kuna koju je 17. prosinca Centru poklonio vlasnik poduzeća "Geofoto", Zvonko Bijecki. Time će Centar imati ukupno četiri ponija za potrebe programa terapijskog jahanja. Od ostalog dijela donacije opremit će se i logopedski kabinet s novim aparatom za terapiju govornih smetnji, te igraonica s novim strunjačama, bazenom i ležaljkama.


Primopredaji čeka prisustvovao je ministar rada i socijalne skrbi, Davorko Vidović, koji je ujedno i preporučio da se donirana svota uruči Centru "Stančić".


Ravnateljica Centra, Jasna Lesički najavila je kako će uz pomoć trenera jahanja, psihologa, psihoterapeuta i učenika osnovnih škola Dugo Selo i Brckovljani, program terapijskog jahanja započeti u proljeće. Pritom je izrazila potrebu za proširenjem staje za smještaj, sada već velikom broju konja.


Ministar Vidović sa suradnicima i ravnateljicom Lesički obišao je također novu stambenu jedinicu uređenu za smještaj petoro nepokretnih osoba. U realizaciji tog projekta kao sponzori sudjelovali su poduzeće "Medicus Matea", Hrvatski Crveni križ i Gradska skupština grada Zagreba. (Iva Grgić)Objavljeno: 23.11.2001.


shadow
  • foto
  • banner banner banner banner banner banner