Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


prazna
shadow

Obavijest o izdavanju propusnica

Obavještavamo građane da sve zahtjeve za izdavanje propusnica upute do 17.04.2020. godine do 13.00 sati, a zahtjevi zaprimljeni nakon 13.00 sati do 19.04.2020. godine, riješavati će se 20.04.2020. godine.


 


Stožer civilne zaštite Općine Brckovljani

... detaljnije

prazna
shadow

Obavijest o ukidanju propusnica za odlazak u grad Dugo Selo i općinu Rugvica

Obaviještavamo mještane da je radi obavljanja skakodnevnih nužnih  aktivnosti danas sklopljen Sporazum između Grada Dugog Sela, Općine Brckovljani i Općine Rugvice, te prema navedenom Sporazumu od danas, 10. travnja 2020. godine, do daljnjeg, za odlazak u  Dugo Selo i Općinu Rugvicu, nije potrebno imati E-propusnicu. ... detaljnije

prazna
shadow

Uskrsna čestitka

Uskrs, kao najveći kršćanski blagdan, simbol  je pobjede dobra nad zlom i života nad smrću, pruža nam mir i novu snagu u ovoj trenutnoj situaciji sa kojom se bori cijeli svijet.  


Uskrs je blagdan optimizma, a u ovim teškim vremenima, kada tjeskoba, strah i nesigurnost mnogima zatvaraju perspektivu u bolju bud... detaljnije


foto
shadow
prazna
shadow

Obavijest roditeljima-DJEČJI VRTIĆ

Općina Brckovljani obavještava roditelje s prebivalištem na području Općine Brckovljani čija djeca pohađaju dječje vrtiće, da će biti oslobođeni plaćanja svojeg dijela ekonomske cijene vrtića za svo vrijeme dok traje pandemija koronavirusa COVID-19, počevši od travnja.


Za ožujak će roditelji biti obvezni pla... detaljnije

prazna
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner banner