Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijestifoto
shadow

U Lupoglavu stacionar za pse

Sukladno Zakonu o dobrobiti životinja riješen je smještaj pasa i mačaka lutalica uhvaćenih na našem području. Stacionar za te životinje izgrađen je u Lupoglavu kao dio Područne ambulante koja je u sastavu Veterinarske stanice Dugo Selo, a u sklopu zdanja nedavno je otvorena poljoprivredna i vet... detaljnije


foto
shadow

VODA I PLIN U SVIM NASELJIMA

U tijeku su završni radovi treće faze izgradnje vodovodne mreže u naseljima Hrebinec, Gornje Dvorišće, Prikraj i Kusanovec. Ovih se dana očekuje priključak stotinjak domaćinstava na vodovod.


Podsjetimo se kako je vodoopskrba zajedno s plinifikacijom naselja u... detaljnije

prazna
shadow

PROSTORNI PLAN ČEKA SUGLASNOST

Novi prostorni plan općine Brckovljani u postupku je dobivanja suglasnosti od ministarstava poljoprivrede, graditeljstva i kulture. Na prvobitni prijedlog Ministarstvo poljoprivrede očitovalo se negativno o prenamjeni dijela poljoprivrednog zemljišta u gospodarsku zonu.


... detaljnije

prazna
shadow

Nezadovoljni utjecajem na općinsku vlast

Općinska organizacija osnovana prošle godine s dvadesetak članova do ove Izborne konvencije na kojoj je, između ostalog, donijela Odluku o organiziranju, gotovo je utrostručila svoje članstvo. Većina njih jednoglasno je izabrala novo vodstvo u sastavu:


Darko Bati&sc... detaljnije


foto
shadow

Posjetili smo Caritasovu kuću za stare i nemoćne u Lupoglavu

Nepredvidivi životni putovi doveli su četrdesetak osoba starije dobi u Caritasav dom u Lupoglavu. Svaki od njih ima svoje razloge koji su ga odvojili od obitelji po rođenju i ranijem životu. Napuštenost, samoću i druge nedaće odstranili su iz svojih života onoga trena kad su prešli prag lupoglavskoga doma i odlučili ostati u naizgl... detaljnije


foto
foto
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner banner