Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


PRORAČUN ZA 2001. SMANJEN ZA 5,4 MILIJUNA KUNA

Vijećnici općine Brckovljani svoju petu sjednicu, ujedno i zadnju u protekloj godini, održanoj 28. prosinca, započeli su odavanjem počasti minutom šutnje svom nenadano preminulom kolegi vijećniku iz kluba HDZ-a, Stjepanu Kašnjaru.


Rebalansom proračuna ... detaljnije


foto
shadow

VRELO KULTURNIH DOGAĐANJA

U okviru Centra za rehabilitaciju "Stančić", od 23. do 25. studenog održana je Likovna kolonija "Fortuna-Art" na kojoj su sudjelovali mnogi vrsni likovni umjetnici. Umjetnički radovi nastali tijekom tri dana donirani su Centru i njegovim korisnicima.


"Fortuna ART" Udruga je likovnih umjetnika sa sjedi&sc... detaljnije

prazna
shadow

IZGRADNJA DJEČJEG VRTIĆA ČEKA BOLJE DANE

Većinskom odlukom vijećnika Općine Brckovljani, 6. prosinca prihvaćen je prijedlog proračuna Općine Brckovljani za 2002. godinu. Ukupan proračun za iduću godinu iznosi 10.642.800 kuna, što je za otprilike 3 milijuna kuna manje nego za, još uvijek, tekuću godinu.


Vijećnik Marijan Šola... detaljnije

prazna
shadow

70.000 KUNA ZA NABAVKU PONIJA

Ukupno 402 štićenika koliko ih je smješteno u Centru za radnu terapiju i rehabilitaciju "Stančić", dobit će dva ponija od donacije vrijedne 70000 kuna koju je 17. prosinca Centru poklonio vlasnik poduzeća "Geofoto", Zvonko Bijecki. Time će Centar imati ukupno četiri ponija za potrebe programa terapijskog jahanja. Od ... detaljnije


foto
shadow

PRORAČUN 2002. - PUN NEPOZNANICA

Pred općinske vijećnike uskoro će po zakonskoj obvezi prijedlog proračuna za 2002. godinu, s predviđanjima za naredne dvije godine.


Prema prvom prijedlogu za sljedeću se godinu predviđa 10,6 milijuna kuna, što je znatno manje od plana, ali i od pokazatelja dospjelih prihoda za tekuću 2001. godinu.... detaljnije

prazna
shadow

foto
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner banner