Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Održana godišnja skupština RK "Stančić" - KLUBU USKORO STARO IME27.2.2002.


Na redovnoj godišnjoj skupštini rukometnog kluba "Stančić" održanoj 23. veljače utvrđeno je da će se tijekom ove godine klubu vratiti njegovo izvorno ime "Polet" koje je imao do 1969. godine. lako je nestala kompletna dokumentacija kluba od njegovog osnutka do 1990. godine, sačuvana je izvorna zastava kluba. Zbog te promjene, Klub će, kako je najavljeno, također morati mijenjati Statut.


U protekloj godini Klub "Stančić" je postigao zadovoljavajuće rezultate kako u proljetnoj, tako i u jesenskoj sezoni, najviše zahvaljujući angažiranju novog trenera, ali i napornom radu triju pogona: seniora, kadeta i mlađih kadeta. lako još nisu dobili konačnu tablicu proljetnog, kao niti jesenskog dijela prvenstva, očekuju da će se ta situacija promijeniti na bolje osnivanjem Rukometnog saveza Zagrebačke županije sa sjedištem u Dugom Selu, u čijem će predsjedništvu Saveza biti i član predsjedništva RK "Stančić", Slavko Jukić.


Također je spomenuto prošlogodišnje, vrlo uspješno, sudjelovanje Kluba na međunarodnom rukometnom turniru u češkom gradu Karvina. Kako za dvije godine Klub navršava 35 godina postojanja, članstvo Kluba se nada kako će i oni tada organizirati turnir međunarodnog karaktera koji bi trebao postati i tradicionalan. (lva Grgić)Objavljeno: 27.2.2002.


shadow
banner banner banner banner banner