Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


IZGRADNJA DJEČJEG VRTIĆA ČEKA BOLJE DANE

Većinskom odlukom vijećnika Općine Brckovljani, 6. prosinca prihvaćen je prijedlog proračuna Općine Brckovljani za 2002. godinu. Ukupan proračun za iduću godinu iznosi 10.642.800 kuna, što je za otprilike 3 milijuna kuna manje nego za, još uvijek, tekuću godinu.


Vijećnik Marijan Šola... detaljnije

prazna
shadow

ČESTIT BOŽIĆ

Bliži se kraj 2001. godine i vrijeme je kada se osvrćemo na učinjene rezultate, uspjehe i neuspjehe. Uspjesi koji su ostvareni u protekloj godini potiču nas da u narednom razdoblju učinimo još više za dobrobit svojih sugrađana, svojih bližnjih i nas samih.


Nadolazeći božični blagdani, dani ... detaljnije

prazna
shadow

foto
shadow
prazna
shadow

PRORAČUN 2002. - PUN NEPOZNANICA

Pred općinske vijećnike uskoro će po zakonskoj obvezi prijedlog proračuna za 2002. godinu, s predviđanjima za naredne dvije godine.


Prema prvom prijedlogu za sljedeću se godinu predviđa 10,6 milijuna kuna, što je znatno manje od plana, ali i od pokazatelja dospjelih prihoda za tekuću 2001. godinu.... detaljnije

prazna
shadow

Mogućnost korištenja kaseta za urne u Brckovljanima

Na novom groblju u Brckovljanima, koje je uređeno, asfaltirane su staze, a korisnicima su ponuđena grobna mjesta (okviri i grobnice), a također i tzv. kasete za polaganje umi. Utvrđene su i cijene tih kaseta, tako primjerice kaseta za 5 mjesta stoji 2.900 kuna, a kaseta za 8 mjesta 3.500 kuna. Određena je i grobna naknada za te kasete koja iznosi 4... detaljnije

prazna
shadow

shadow
< natrag
banner banner banner banner banner