Kralja Zvonimira 9, Brckovljani
img1
Tel: 01/2753-524
sjena

Vijesti

banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner banner

Vijesti


FAŠNIK U LUPOGLAVU

Ovogodišnji vjetroviti fašnički dan male maškare iz Brckovljana, 19 grupa učenika iz OŠ "Stjepan Radić" i Područne škole Lupoglav te Dječjeg vrtića proveli su u prostoru doma u Lupoglavu. 


... detaljnije


foto
shadow
prazna
shadow

U TIJEKU POSTUPAK ZA IZGRADNJU KOLEKTORA A1

Za izgradnju kolektora A1 otvorena je ponuda tvrtke "Coning" iz Varaždina, a vrijednost radova je oko 6 i pol milijuna kuna. Radi se o dodatnih 10 do 12 km kanalizacijske mreže, a izgradnju sufinanciraju Općina i Ministarstvo mora i turizma. 


... detaljnije

prazna
shadow

DOLAZI "ELKA"

Na nedavno raspisani natječaj za prodaju zemljišta na adresu Općine Brckovljani stigla je jedna prihvatljiva ponuda. Radi se o tvrtki "Elka Kabeli" koja je za zemljište ponudila iznos od oko 37,8 milijuna kuna, nešto viši od početne cijene. Parcela od 230.000 ... detaljnije


foto
shadow

NASTAVLJA SE GRADNJA KANALIZACIJE

U općini su ponovno počeli radovi na izgradnji komunalne infrastrukture. Radovi su započeli prošle godine, a čim su to dozvolili vremenski uvjeti nastavljeni su. Do sada je izgrađeno oko 75 posto kanalizacije, a radi se o kolektoru B u nastavku Ulice Stjepana Radića do Ulice sv. Jakoba dužine 930 m. Kolektor B1 proteže se Ulice od sv. Jak... detaljnije

prazna
shadow

VINCEKOVO NA SVETOM JAKOBU

U organizaciji Vinogradarsko - vinarske udruge Brckovljani obilježen je prvi ovogodišnji Vinogradarski blagdan u vinogradu Zvonka Novosela na Svetom Jakobu. 


Prvu rezidbu u nazočnosti vinogra... detaljnije


foto
shadow
shadow
banner banner banner banner banner